Back to All Events

Black Achievement ASU Social Gathering

  • Labyrinth 53 Amstelveenseweg Amsterdam, NH, 1075 VT Netherlands (map)

African Students United ( ASU) komt borrelen bij Labyrinth op vrijdag 27 Oktober. Maak kennis met andere ASU leden en geniet, want Sam maakt de lekkerste cocktails en Joey maakt de heerlijkste Soulfood klaar. Maar dat is niet het enige, tijdens ASU komen er artiesten die stil staan bij de Black Achievement Month. 

www.blackachievementmonth.nl

Een motiverende spreker: Malik uit Rotterdam vertelt een inspirerend verhaal over kansen en mogelijkheden. GIMOTION gebruikt zijn lichaam en stem als een pen om aan te kaarten wat hij ziet om zich heen door middel van dans, spoken word en muziek. Raul Balai komt over de speciale editie van the Library of Light vertellen die nu te zien is bij Labyrinth. De avond wordt afgesloten met muziek van Dumang Pin.  

Entree is 3 euro cash aan de deur tot vrijdag bij Labyrinth . 

 

Earlier Event: October 23
Open Mic Monday
Later Event: October 28
Labyrinth Poetry Night