Back to All Events

Labyrinth Spokenword & Poetry in het Vondelpark Openlucht theater

  • Openlucht theater Vondelpark (map)

Luister naar woorden om te begrijpen, luister naar woorden om te verbinden. Labyrinth poetry & spokenword brengt je inspirerende poetry & spoken word door drie woordkunstenaars. Zij observeren en dragen sociaal maatschappelijke issues uit in hun gespro ken woord en muziek.

Kiddo Cee a.k.a. Chan P is MC en afkomstig uit Amsterdam Zuidoost. Zijn teksten en optredens zijn dikwijls maatschappijkritisch en controversieel met vlijmscherpe humor maar altijd zeer persoonlijk en oprecht. Kiddo's liefde/haat verhouding met zijn woonplaats en voornaamste inspiratiebron, de Bijlmer, zijn een rode draad in zijn oeuvre. Daarnaast geeft hij rap & spoken word-workshops door het hele land. Deze workshops en/of rapsamenvattingen zijn altijd op maat en afgestemd op zeer uiteenlopende doelgroepen: leeftijd, afkomst, achtergrond of ervaring vormt hierbij geen enkele belemmering! . Geen concessies aan commercie sinds 1991!

SOUNDCLOUD - iTUNES - SPOTIFY - FACEBOOK
WE HOUDEN HET HIPHOP


MAXI MC NAUGHTY is a Bhuddist, pagan, feminist, hedonist with a sharp, some say harsh view on our society. She says being an artist is an honour and a privilege necessitating at least an awareness and a best an acknowledgement of a need for more fairness and justice. This is the foundation of her text performances which in addition to being of an extremely high standard are also luckily, often humorous. “I believe that we shine best when reflecting the light of others shining around us.”

BENJAMIN FRO

Benjamin Fro (Adam Bais) is a young rapper, poet, and songwriter from Amsterdam. He writes from a hip-hop mindset but the variety of his work makes it difficult to place him in a single genre. Benjamin Fro's lyrics are often philosophical, critical of society and funny. His first album 'Praten Over Leven' was released in February 2017 and is available on iTunes and Spotify. In February 2018 he released his second album BEHAVE in Paradiso Amsterdam and Benjamin Fro has been invited to perform all over Amsterdam since. BEHAVE is available on bol.com.

FACEBOOK - INSTAGRAM - YOUTUBE // VEVO

Deze dichters treden regelmatig op bij Labyrinth  soulfood, cocktail & poetry bar aan de Amstelveenseweg vlakbij het Vondelpark. Labyrinth wil met Spoken word, Poetry en uzie          verbintenis teweeg brengen.

Earlier Event: June 11
Open Mic Monday
Later Event: June 18
Open Mic Monday