Back to All Events

New Creators Collective

  • labyrinth 53 Amstelveenseweg Amsterdam, NH, 1075 VT Netherlands (map)

New Creators Collective is een open evenement voor diverse creatieve performers, professionelen en amateurs, waar creative uitwisseling plaats vindt en verbinding wordt gecreerd.  Creatieve performers bevinden zich in alle 'Performing Arts' zoals schrijven, dansen, zingen en kleinkunst. Het creatieve gebied van schrijven staat centraal tijdens elk evenement.  Entree: Vrijwillige donatie  Gesproken taal: Nederlands

Meer informatie over de avond volgt :

Voorlopige artiesten: Roeland Daalmaaijer, Ruth Groenhart, Annelies Knoop creatieve schrijfopdracht met het publiek, Gerswhin Bonevacia, open mic en Tijn Touber. 

 

Earlier Event: August 2
Two Nette Girls
Later Event: August 7
Jamaicaan Summer