Back to All Events

Jazz & Poetry Sunday

  • Labyrinth Cocktailbar 53 Amstelveenseweg Amsterdam, NH, 1075 VT Netherlands (map)

Jazz & Poetry is zo'n mooie combinatie. Kom het zelf ervaren op zondag 4 maart bij Labyrinth. Tez' Jazz Trio bestaat uit jonge muzikanten die elkaar leerden kennen in het jonge talenten jazz programma van het Conservatorium van Amsterdam. Zij gebruiken jazz als hun gids om andere genres te ontwikkelen en te begrijpen zonder het los te laten van deze spectaculaire muziekvorm. Zij zullen improviseren met opkomende dichters en een nieuw samenspel bewerkstelligen oa. Steffi Geelen en Bowie Redman Barbier.

Jazz & Poetry it is such a beautiful combination. Sunday 4 March you can experience this yourself at Labyrinth, when we organise the 3rd edition of Jazz & Poetry Sunday. 
A new youthful trio consisting of international members who have met through the young talent jazz program at the Amsterdam conservatory, use jazz as a means to progress and understand other genres whilst sticking to their musical roots.They will perform and improvise along with three young talented poets from poetrycirclenowhere.
 

Earlier Event: February 26
Open Mic Monday
Later Event: March 5
Amsterdam CocktailWeek